• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

2018-04-28

/Files/images/2018_rk/IMG_0257.JPG

З метою формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, підвищення престижу військової служби, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави 28-29 квітня 2018 року був проведений районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяли участь усі школи Первомайського району, в тому числі і Романовобалківська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Головними завданнями змагань є сприяння поширенню дієвих форм та засобів національно-патріотичного виховання, залучення дітей та молоді до вивчення історії українського козацтва та військової традиції; популяризація серед молоді військово-прикладних видів спорту, туризму і краєзнавства, слідопитства, активного дозвілля; сприяння фізичному загартуванню юних українців засобами фізичної культури та спорту та б.ін.

Юним козакам та козачкам за два дні гри необхідно було пройти такі види змагань: «Впоряд» — стройова підготовка в складі рою; конкурс «Стрільба»; «Слідопит»; «Ватра» — конкурс презентації рою; конкурс «Відун» (вікторина з історії України, зокрема з історії Збройних Сил України та історії козацтва); «Конкурс Таборування (бівуаків)»; конкурс «Кращий звіт про доброчинні справи під гаслом «Добре діло».

Учні Романовобалківської ЗОШ на чолі із заступником директора з виховної роботи Моргачевою Л.М. та учителем фізичного виховання Новик М.В. із задоволенням взяли участь у цьому заході.

Команда (рій) юних джурівців нашої школи називалася "Козак Роман", яка продемонструвала свою звитягу, мужність, спритність, витривалість та знання у різних конкурсах.

Школа може пишатися ними. Вітаємо переможців!

/Files/images/2018_rk/IMG_0238.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_0262.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_0241.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_0245.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_0248.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_0252.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_0256.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi